0,5kg płatów śledziowych - filety
3 duże cebule
szkl oleju
Płaty śledziowe, umyj i zalej zimną wodą na około godzinę. Następnie obsusz je na ręczniku papierowym i pokrój na kawałki około 3-4cm. Cebulę obierz i pokrój. Układaj warstwami w naczyniu i zalej olejem.
Smacznego!
śledzik jak to śledzik :)
OdpowiedzUsuń---
klik
nie ma to jak dobry śledzik :)
OdpowiedzUsuńwiem, że nikt nie przepada za zostawianiem linków do siebie, ale w innym wypadku ciężko byłoby się nam wszystkim znależć:)
U mnie jest mix kuchni,moody, kosmetyków itp. jeśli masz ochote sprawdzić to zapraszam :)
mybeautyjoy.blogspot.co.uk
Obserwuję i zapraszam do mnie :) u mnie dopiero początki http://agaslodziak.blogspot.com
OdpowiedzUsuńpozdrawiam :)
Uwielbiam śledzie na codzień i od święta....Pozdrawiam i zapraszam na śledzika do siebie....
OdpowiedzUsuńZachęcamy do wzięcia udziału w konkursie Bakalland na naszym facebooku. Do wygrania bakalie i zestawy akcesoriów kuchennych. A już niedługo więcej możliwości typowo dla promocji blogów kulinarnych, także zapraszamy do śledzenia profilu :)
OdpowiedzUsuńNajlepsza prostota!
OdpowiedzUsuńZapraszam na swojego bloga. Komentarze mile widziane :) https://jaglusia.wordpress.com/
Genialne! Ja gotuję z kcalmarem :) Może będzie to dla Ciebie jakaś inspiracja:)
OdpowiedzUsuńBardzo nam miło! Zapraszamy! www.kcalmar.com
Usuń