piątek, 30 listopada 2012

no to śledzik!



0,5kg płatów śledziowych - filety
3 duże cebule
szkl oleju

Płaty śledziowe, umyj i zalej zimną wodą na około godzinę. Następnie obsusz je na ręczniku papierowym i pokrój na kawałki około 3-4cm. Cebulę obierz i pokrój. Układaj warstwami w naczyniu i zalej olejem.
Smacznego!

8 komentarzy:

  1. śledzik jak to śledzik :)

    ---
    klik

    OdpowiedzUsuń
  2. nie ma to jak dobry śledzik :)
    wiem, że nikt nie przepada za zostawianiem linków do siebie, ale w innym wypadku ciężko byłoby się nam wszystkim znależć:)
    U mnie jest mix kuchni,moody, kosmetyków itp. jeśli masz ochote sprawdzić to zapraszam :)
    mybeautyjoy.blogspot.co.uk

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję i zapraszam do mnie :) u mnie dopiero początki http://agaslodziak.blogspot.com
    pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam śledzie na codzień i od święta....Pozdrawiam i zapraszam na śledzika do siebie....

    OdpowiedzUsuń
  5. Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie Bakalland na naszym facebooku. Do wygrania bakalie i zestawy akcesoriów kuchennych. A już niedługo więcej możliwości typowo dla promocji blogów kulinarnych, także zapraszamy do śledzenia profilu :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Najlepsza prostota!
    Zapraszam na swojego bloga. Komentarze mile widziane :) https://jaglusia.wordpress.com/

    OdpowiedzUsuń
  7. Genialne! Ja gotuję z kcalmarem :) Może będzie to dla Ciebie jakaś inspiracja:)

    OdpowiedzUsuń